Grupa podrške za posvojene mlade - novi ciklus

Adopta okuplja vršnjačku grupu podrške za posvojene mlade od 15 do 18 godina starosti.

Grupa podrške je prostor za povezivanje mladih sa sličnim životnim iskustvima, mjesto stvaranja prijateljstava, dobivanja i pružanja podrške u sigurnom okruženju.

Cilj ove grupe je povećanje kapaciteta i vještina mladih za prevladavanje svakodnevnih izazova te stvaranje podržavajućeg i sigurnog mjesta u kojem mladi imaju mogućnost razgovarati i otvarati neke osjetljive teme vezane uz iskustvo posvojenja i osobni identitet.

Voditeljica grupe je dugogodišnja je Adoptina volonterka i voditeljica nekoliko ciklusa grupa podrške za mlade posvojene osobe, studentica diplomskog studija psihologije koja je ujedno mlada posvojena osoba.

Predviđen je jedan ciklus od 5 susreta u razdoblju od pet mjeseci. Susreti će se održavati u prostoru Adopte na adresi Nova cesta 4 u Zagrebu, a odvijat će se subotom prema rasporedu koji dogovore članovi grupe s voditeljicom.

Dragi roditelji, molimo vas prenesite ove informaciju svojoj djeci te ako su zainteresirani za sudjelovanje, pozivamo vas da ispunite prijavu za svoje dijete putem ove poveznice.

Prijava je obavezna i možete je obaviti do 6.11.2023. do 12:00h.

Sudjelovanje je besplatno.

Grupa podrške za posvojene mlade je jedna od aktivnosti u projektu AdoptMENT koji ADOPTA provodi uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Veselimo se zajedničkom druženju!

Vaša ADOPTA