Image

Projekt Šarena škola za cilj ima senzibilizaciju djece i mladih na iskustva odrastanja vršnjaka u različitim, šarolikim obiteljima i institucionalnim okruženjima. Obitelji su različite, velike i male, jednoroditeljske i dvoroditeljske, posvojiteljske i udomiteljske, multikulturalne i multirasne…..šarenih boja i oblika! Svaka obitelj je na svoj način posebna i jedinstvena, ali ono što ih sve spaja je ljubav!

U okviru projekta Šarena škola učenici i učenice osnovnih i srednjih škola imaju priliku sudjelovati na radionicama Adopte na kojima raspravljamo o iskustvima odrastanja mladih u domovima za djecu, udomiteljskim obiteljima, specifičnim temama koje se javljaju u posvojenju, uče kako razgovarati s vršnjacima o osjetljivim temama…bogate svoj pojam obitelji :).

Klikom na ikone u nastavku preuzmite plakate i bedževe s porukama podrške i podržavanja šarolikih obitelji! Ove predivne radove izradili su učenici i učenice Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju u Zagrebu, a nadahnuti su porukama projekta. Izradite svoj plakat ili bedž i nosite ga ponosno, ukrasite njima prostor vrtića, škole, sobu…jer ljubav nema granica!

Projekt je omogućen uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Grada Zagreba.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/adopta/public_html/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227