Image

DONIRAJTE I SUDJELUJTE AKTIVNO!

 

DONIRAJTE

 

Postanite prijatelj Adopte

Poduprite nas postajući prijatelj ADOPTE te redovitim mjesečnim donacijama pomozite aktivnosti Udruge i kvaliteti skrbi za posvojiteljske obitelji. Redovito je davanje osobna odluka, a ako nakon određenoga vremena niste u mogućnosti mjesečno podupirati naš rad, u svakom trenutku možete odustati.

Ako želite, uplatu je moguće vršiti internet bankarstvom, trajnim nalogom ili uplatnicama koje će stići na vašu adresu.

 

Mrežne donacije karticama ili donacije internetskim bankarstvom

Donirajte kreditnom karticom putem interneta ili uplatite internetskim bankarstvom i poduprite naš rad. Račun za donacije:

  • ADOPTA - udruga za potporu posvajanju
  • Nova cesta 4, Zagreb
  • IBAN: HR7223600001102203381
  • Zagrebačka banka Zagreb, Trg bana J.Jelačića 10

 

H V A L A !

Pravnim osobama, prema Zakonu o porezu na dobit (NN 106/18), čl. 7., st .7., za iznos donacije do 2% iznosa prihoda prethodne godine, smanjuje se porezna osnovica.

Porezni obveznik (fizička osoba) može uvećati osobni odbitak za darovanja dana u naravi i u novcu doznačenim na žiroračun za udruge. Porezni obveznik (fizička osoba) može iskoristiti poreznu olakšicu do visine 2% primitaka za koje je u tekućoj godini podnesena godišnja porezna prijava i utvrđen godišnji porez na dohodak.

 

SUDJELUJTE AKTIVNO

 

ADOPTA je udruga osnovana s idejom da članovi imaju priliku sudjelovati u stvaranju identiteta, projekata i usluga udruge. Vaš nam je doprinos i vaše aktivno sudjelovanje važno, stoga vas pozivamo:

 

  • Dođite na zajedničke sastanke: Sastajemo se redovito, a vrijeme i mjesto sastanaka objavljuje se na našoj mrežnoj stranici i fb stranici Adopta. Svi su članovi dobrodošli…

  • Volontirajte: ako imate određena znanja, vještine, profesionalna iskustva i/ili jednostavno vremena, koje biste željeli posvetiti dobrobiti udruge i/ili njezinih projekata, članova/ica, javite nam se…

  • Sudjelujete u razvoju udruge: Prijavite se u jedno od radnih tijela udruge i/ili dođite na radne sastanke, pošaljite nam svoje prijedloge o mogućim smjernicama razvoja, javite nam o mogućim izvorima financiranja, stvarajte s nama nove projekte i usluge…

  • Sudjelujte u našim projektima: dođite na predavanja, radionice, odazovite se pozivu na projektne aktivnosti udruge i/ili sudjelujte u provedbi projektnih aktivnosti.

  • Javite se s idejama i prijedlozima: Pišite nam čime biste željeli da se Udruga bavi, kakve usluge mislite da bismo trebali pružati, što vam se sviđa a što ne…

  • Ili jednostavno popunite priloženi upitnik i mi ćemo vam se javiti…