ADOPTIN Vikend posvojenja u Koprivnici

ADOPTIN Vikend posvojenja u Koprivnici

20. i 21.5.2022.

 

ADOPTA – udruga za potporu posvajanju 20. i 21. svibnja organizira Vikend posvojenja u Koprivnici. Vikend posvojenja provodi se u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Koprivnica u okviru projekta Centar posvojenja, uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

 

lol

ADOPTA je prepoznala važnost povećanja regionalne ujednačenosti i veće dostupnosti usluga namijenjenih posvojiteljskoj populaciji. U prethodnih šest godina uspješno smo proveli Vikende posvojenja u Čakovcu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Lovranu, Dubrovniku, Zadru, Puli i Vukovaru. Ove godine dolazimo i u Koprivnicu i pružamo priliku stručnoj zajednici, posvojiteljskoj populaciji i zainteresiranoj javnosti da sudjeluju u aktivnostima usmjerenima podršci posvojenju:

Petak, 20. svibnja:

Subota, 21. svibnja:

 

 3 questions to ask before presentation 1

 

Program s detaljnim informacijama o Vikendu posvojenja možete preuzeti na linku.

Sve radionice i predavanja su besplatne za sudionike, a edukacija stručnjaka prijavljena je Hrvatskoj psihološkoj komori i Hrvatskoj komori socijalnih radnika. Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za sudjelovanje su obavezne putem online prijavnog obrasca. U programu je uz svaku aktivnost naveden link za prijavnicu.

Zahvaljujemo na suradnji Centru za socijalnu skrb Koprivnica i Domu mladih Koprivnica!